Bedrijfsafval Dordrecht 🔥 15 MAKKELIJKE HACKS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te houden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Dordrecht

Kies uit de grootste gamma rolcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden hebben ons de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Dit stromingen zouden dikwijls apart ingezameld worden. Dat is verbeterd betreffende de leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal er telkens restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min eventueel restafval over. In de de rest container gooi je al het het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen nogmaals te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven tarieven voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van de container alsook hoevaak de container container geledigd moet zijn. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Dordrecht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Dordrecht

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten wat omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Bedrijfsafval Dordrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Bedrijfsafval Dordrecht

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de bak komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel kracht om glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de het papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijd bij om het bak te legen en de papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan jij het papieren in het container gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.