Bedrijfsafval Friesland ᐅ 14 VERBORGEN GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Via afval heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Friesland

Kies uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de de beste beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen zouden dikwijls gescheiden opgehaald worden. Het is beter aangaande de leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Door afval zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afval dat je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen in het container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden. Je vindt elke tarieven op de de.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen uit tijdens de verbranden die in meer of geringere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Bedrijfsafval Friesland:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijfsafval Friesland

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Bedrijfsafval Friesland

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Bedrijfsafval Friesland

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact erin past. Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgen ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd langs om het container te ledigen en het papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je het documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.