Bedrijfsafval Leeuwarden ➡️ 5 SIMPELE FEITEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein eventueel te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Leeuwarden

Kies bij het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de het container werp je al het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in de het container. Tevens omtrent PMD scheiden hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen die binnen ondernemingen voortkomen. Die stromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld worden. Het is verbeterd aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo min toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afval dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de afmeting van de container en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet geraken. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Bedrijfsafval Leeuwarden:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Leeuwarden

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen welke maat het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo ben je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Bedrijfsafval Leeuwarden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Bedrijfsafval Leeuwarden

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder energie dan glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er al een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Als het documenten al in het container zitten, krijgt zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd langs om het container te legen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kan je het documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.