Bedrijfsafval Ophalen Amsterdam ✔️ 3 VERBAZENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat het financieel gunstig is. Via afval dus veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Ophalen Amsterdam

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de beste container geschikt voor je restvuil. Binnen het container gooi je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in het container. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Die stromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter betreffende het natuur en het portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Via afval heel veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden als het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geleegd dient worden. Jij vindt elke kosten op de de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Bedrijfsafval Ophalen Amsterdam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Bedrijfsafval Ophalen Amsterdam

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Bedrijfsafval Ophalen Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Bedrijfsafval Ophalen Amsterdam

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Je hebt de keuze van een bak met 240 liters en van 900 liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier precies doorheen past. Als het documenten al binnen het container zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip langs voor de bak legen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kan je de documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.