Bedrijfsafval Ophalen Breda 🔴 13 MAKKELIJKE HACKS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat het economisch voordelig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Ophalen Breda

Kies uit bij het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en koop het beste container geschikt voor je restafval. In het restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen vuil die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen geen in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden dikwijls apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens verdeelt, er zal er telkens restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afval dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen binnen de restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling beschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd dient worden. Je vindt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Bedrijfsafval Ophalen Breda:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijfsafval Ophalen Breda

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke omvang het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Ophalen Breda

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Ophalen Breda

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de selectie van één container van 240 liter en van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op één veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens tijdstip bij om het bak ledigen en het papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.