Bedrijfsafval Vs Subsidie ☑️ 10 VERBIJSTERENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil heel mogelijk toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Vs Subsidie

Kies uit uit de ruimste aanbod containers en koop de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas passen geen binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke binnen firma’s vrijkomen. Die stromingen mogen meestal apart ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook sorteert, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over. In de container werp je al het het niet onrecyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat lukt.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de container ontleegd moet worden geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Bedrijfsafval Vs Subsidie:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Vs Subsidie

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen die grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Bedrijfsafval Vs Subsidie

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Bedrijfsafval Vs Subsidie

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glazen te maken van verse materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van één container met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier frequent ons het bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijd langs voor de container te ledigen en de documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.