Bedrijfsafval Wegbrengen Den Haag ☑️ 12 SIMPELE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Wegbrengen Den Haag

Selecteer bij de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen geen in de rest container. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Die stromen zouden meestal apart verzameld zijn. Dit is beter aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er gaat steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afval dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in de de afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen weer te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geleegd dient worden. Je vindt alle kosten op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Bedrijfsafval Wegbrengen Den Haag:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijfsafval Wegbrengen Den Haag

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten die omvang het goed bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je achteraf geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Wegbrengen Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Wegbrengen Den Haag

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door de volume en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de selectie van een bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijd langs voor het container legen en de documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun je het papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.