Bedrijfsafval Zeewolde 🔴 13 VERRASSENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus klein eventueel te houden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Via afval dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Zeewolde

Kies uit uit de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen het container gooi je je al het het niet onrecyclebare afval dat je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen geen binnen de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden hebben ons het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Die afvalstromen mogen meestal apart ingezameld zijn. Het is goed aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min mogelijk restafval over. In de afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven artikelen opnieuw te gebruiken waar het kan.

Wat kost een een container container voor?

De prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd dient zijn. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Bedrijfsafval Zeewolde:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijfsafval Zeewolde

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Zeewolde

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Zeewolde

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het volume en massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de beste containers voor het je glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin . Als de documenten al in het bak zijn, krijgen ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs om het container legen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via de truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.