Beelen Container Ophalen ᐅ 4 OPZIENBARENDE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Beelen Container Ophalen

Selecteer van het ruimste gamma containers en koop de beste ideale container voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken wij het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen meestal gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen weer te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van container alsook hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet worden zijn. Je vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Beelen Container Ophalen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Beelen Container Ophalen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het goed bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Beelen Container Ophalen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Beelen Container Ophalen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in het bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij voor de container legen en de documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.