Big Bag Voor Bouwafval ☑️ 4 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Big Bag Voor Bouwafval

Kies bij het grootste assortiment rolcontainers en bestel het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen die in bedrijven ontstaan. Die stromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er telkens restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over. In de de container gooi je je al het de niet-recyclebare vuil die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel beschreven artikelen weer te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor containers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van container alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden. Jij vindt je alle kosten op de de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Big Bag Voor Bouwafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Big Bag Voor Bouwafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen die grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer legen of regulier een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Big Bag Voor Bouwafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Big Bag Voor Bouwafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe frequent wij het container komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal in het container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijd langs voor het bak te ledigen en het papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het papieren in het bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.