Biologisch Afbreekbaar Afval ᐅ 14 SCHOKKENDE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Biologisch Afbreekbaar Afval

Kies uit het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste ideale container voor je je restvuil. Binnen de container werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen de container. Ook voor PMD scheiden beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via afval zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over. In de restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen binnen de rest container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd moet geraken. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los in de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Biologisch Afbreekbaar Afval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Biologisch Afbreekbaar Afval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen welke grootte het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je later geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Biologisch Afbreekbaar Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Biologisch Afbreekbaar Afval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege het ruimte en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit één bak met 240 liter en met negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin . Wanneer het documenten al in het container zitten, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd langs om het container legen en de papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.