Boni Zwolle Afvalcontainers ☑️ 14 LUCRATIEVE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Boni Zwolle Afvalcontainers

Kies uit het meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de container. Ook voor PMD verdelen hebben we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden opgehaald zijn. Dat is beter aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je zal merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven producten opnieuw te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd dient geraken. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Boni Zwolle Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Boni Zwolle Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Boni Zwolle Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Boni Zwolle Afvalcontainers

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens in de tijd langs om de container te legen en de documenten plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.