Boterhammen Restafval 🔥 11 OPMERKELIJKE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het economisch gunstig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Boterhammen Restafval

Selecteer uit de ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen het container werp je al het niet niet-recyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen binnen de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen meestal gescheiden verzameld worden. Het is goed betreffende het milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil tevens scheidt, er gaat telkens restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. In de rest container werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd dient worden. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit in de verbranden die in meer of geringere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Boterhammen Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Boterhammen Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan even contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra legen of standaard een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Boterhammen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Boterhammen Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit één container van 240 liters en van 900 liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier frequent ons de container komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het veel energie om het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin . Als de papieren al in de bak zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens tijdstip langs om het container ledigen en het documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport is, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.