Bouw Container Huren ☑️ 3 BEWEZEN HACKS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bouw Container Huren

Kies bij het grootste aanbod rolcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen vuil welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas horen niet in de de rest afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval ook scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de de container werp je reeds het niet niet te recyclen afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van container en hoevaak de container geledigd container geleegd moet worden. Je ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Restafval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Bouw Container Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Bouw Container Huren

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten die maat het goed bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Bouw Container Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Bouw Container Huren

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip langs voor het bak ledigen en het papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de papieren in het container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.