Bouwcontainer Rotterdam ᐅ 5 VREEMDE FEITEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bouwcontainer Rotterdam

Kies uit van het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in het container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken we de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen voortkomen. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Het is verbeterd aangaande de natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er gaat altijd restafval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te behouden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling omschreven goederen weer te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. Je ontdekt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties los in de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Bouwcontainer Rotterdam:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Bouwcontainer Rotterdam

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten wat omvang het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Bouwcontainer Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Bouwcontainer Rotterdam

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de volume en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens tijdstip langs om de container ledigen en het papier plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.