Brantjes Archiefvernietiging ➡️ 10 SNELLE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit financieel voordelig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Brantjes Archiefvernietiging

Kies uit uit het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de container gooi je je al het de niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen welke bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen kunnen meestal apart verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van de container en hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden worden. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij in de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Brantjes Archiefvernietiging:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Brantjes Archiefvernietiging

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Brantjes Archiefvernietiging

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Brantjes Archiefvernietiging

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat het is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de volume en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze van één container van 240 liters en van 900 liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al in de bak zijn, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en het papier plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.