Brico Afvalcontainer ✔️ 13 LUCRATIEVE TIPS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordelig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Brico Afvalcontainer

Kies van het meest uitgebreide gamma containers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen geen binnen het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten ons de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Het is goed voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat het economisch voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel omschreven artikelen weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van rolcontainer en hoe vaak de container container geledigd dient zijn. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Brico Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Brico Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Brico Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook beter voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Brico Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie van een bak met 240 liter en van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs voor het bak legen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.