Cartridge Afval ᐅ 12 OPVALLENDE FEITJES

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Cartridge Afval

Selecteer van het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je restafval. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Dit stromen zouden dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dit is beter voor het milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In de het container gooi je al het het onrecyclebare vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Cartridge Afval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Cartridge Afval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat maat het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Cartridge Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Cartridge Afval

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact doorheen . Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgt ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip bij voor de bak legen en de papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.