Carucontainers.Com 🔴 5 SCHOKKENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je zal merken dat het economisch voordelig is. Met afval dus veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Carucontainers.Com

Kies van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste container voor je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet binnen de rest container. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken wij de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die in firma’s ontstaan. Die stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is goed betreffende de natuur en de geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet binnen de rest container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven artikelen weer te benutten waar dat mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd dient worden. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranding die in meer of mindere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Carucontainers.Com:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Carucontainers.Com

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen wat omvang het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo ben je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Carucontainers.Com

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Carucontainers.Com

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de selectie uit een container van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kies jij op welke manier frequent ons de container komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document exact erin . Wanneer de papieren al in het bak zitten, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal tijd langs voor het bak te legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.