Chemischafval.Nl ✔️ 11 BEWEZEN HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Chemischafval.Nl

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas passen niet thuis in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Deze stromingen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig voorkomen. Tracht het stroom van afval dus klein toevallig te houden en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van grootte van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient geraken. Je vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Chemischafval.Nl:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Chemischafval.Nl

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen die omvang het beste bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Chemischafval.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Chemischafval.Nl

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent wij het container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er op één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd langs voor de container legen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.