Conpost Van Afvalcontainer Maken 🔴 13 VERRASSENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Met afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Conpost Van Afvalcontainer Maken

Kies uit bij het grootste grootste assortiment containers en bestel de ideale container geschikt voor je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten ons de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Die stromingen kunnen dikwijls apart opgehaald zijn. Dat is verbeterd voor de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal steeds restvuil blijven zijn. Tracht dit stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil heel veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk restafval over. Binnen de rest container gooi je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen binnen de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt ieder tarieven op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen uit tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Conpost Van Afvalcontainer Maken:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Conpost Van Afvalcontainer Maken

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het beste bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Conpost Van Afvalcontainer Maken

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Conpost Van Afvalcontainer Maken

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie van een bak van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies doorheen . Als de papieren al in de bak zitten, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens tijdstip langs om de bak ledigen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.