Container 10m3 Prijs ᐅ 10 VERBAZENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil zo veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container 10m3 Prijs

Kies bij het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken we de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die in firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te houden en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Container 10m3 Prijs:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Container 10m3 Prijs

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten wat grootte het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je later nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Container 10m3 Prijs

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Container 10m3 Prijs

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie van één container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgt ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens de tijd bij om het container ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.