Container Apeldoorn ᐅ 14 OPVALLENDE WEETJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afval zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Apeldoorn

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het ideale container geschikt voor je restafval. Binnen de container gooi je je al het het niet-recyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet in de de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken ons de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Dit stromingen zouden meestal apart verzameld geraken. Dat is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het stroom van afval heel klein eventueel te houden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen dus mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer geleegd dient zijn. Je ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Container Apeldoorn:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Apeldoorn

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Apeldoorn

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Container Apeldoorn

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je container op de gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de volume en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies doorheen . Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs voor het container te legen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.