Container Archiefvernietiging 🔴 6 VREEMDE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordelig is. Via afval dus veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Archiefvernietiging

Selecteer van het grootste ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste beste container voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet in de de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Deze stromingen zouden vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min eventueel overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer werp je al de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak de container ontleegd moet worden. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Container Archiefvernietiging:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Container Archiefvernietiging

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen die omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Archiefvernietiging

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Container Archiefvernietiging

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak van 240 liters en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij het bak zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al in het container zitten, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens de tijdstip bij voor de bak legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.