Container Bestellen Arnhem ☑️ 7 SNELLE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Bestellen Arnhem

Kies uit bij de ruimste assortiment afvalcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het natuur en de geldbeugel.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je zal zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min toevallig restafval over. In de het afvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet worden worden. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Bestellen Arnhem:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Bestellen Arnhem

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat grootte het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Bestellen Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Container Bestellen Arnhem

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak van 240 liter en van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de container komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact erin . Als de documenten eenmaal in de container zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijd bij om het container legen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.