Container Huren Assen ᐅ 11 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje zo klein toevallig te bewaren en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil heel veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Assen

Kies uit uit de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet binnen de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen die in firma’s ontstaan. Die afvalstromen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dat is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest container werp je al het het niet te recyclen vuil welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel omschreven producten opnieuw te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Huren Assen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Huren Assen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of regulier een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Huren Assen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Container Huren Assen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak ons het container komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer het documenten al in het bak zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd bij om het bak te legen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun je de documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.