Container Huren Bouw En Sloop ✔️ 13 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Bouw En Sloop

Kies uit de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken ons de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal telkens restafval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Met afval heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas horen geen in de de rest container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel omschreven producten weer te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet worden geraken. Jij vindt je alle tarieven op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Container Huren Bouw En Sloop:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Huren Bouw En Sloop

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten wat omvang het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere andere container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Huren Bouw En Sloop

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Container Huren Bouw En Sloop

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer de papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij voor de container ledigen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij de papieren in de bak werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.