Container Huren Etten Leur ᐅ 5 ONTHULLENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Etten Leur

Selecteer bij de meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Dit is beter voor de natuur en de geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens scheidt, er gaat steeds restafval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat het geldelijk gunstig is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restafval over. Binnen het container werp je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven goederen nogmaals te benutten indien dat kan.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij vindt elke kosten op de de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Huren Etten Leur:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Huren Etten Leur

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen die omvang het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Huren Etten Leur

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Container Huren Etten Leur

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze van één bak van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij hoe vaak wij de container komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd langs voor het bak ledigen en het papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kan je het documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.