Container Huren Heerhugowaard ✔️ 9 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Heerhugowaard

Kies bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en koop het ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. In de de container gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken ons de correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer deze stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Met afval heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de het container gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van container en hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet geraken. Jij ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Container Huren Heerhugowaard:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Huren Heerhugowaard

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo kom je achteraf geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Huren Heerhugowaard

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Container Huren Heerhugowaard

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het door het ruimte en massa veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op ons. Jij hebt de selectie van een bak van 240 liters en ook met 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier frequent ons het container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het papier exact erin . Wanneer de documenten al binnen het container zitten, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs voor de container te ledigen en de papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je de documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.