Container Huren Lelystad ✔️ 14 SIMPELE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met vuil dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Lelystad

Selecteer uit de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen niet in de de container. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke binnen bedrijven voortkomen. Dit stromen mogen vaak apart opgehaald worden. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je zal zien dat het financieel gunstig is. Met vuil dus zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. In het container werp je reeds de niet-recyclebare afval dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel beschreven producten weer te aanwenden indien het mag.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Container Huren Lelystad:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Huren Lelystad

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen die grootte het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Huren Lelystad

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Container Huren Lelystad

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij hoe vaak wij de bak komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het veel kracht om het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet in het papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact erin past. Als de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd bij om de bak legen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.