Container Huren Tuinafval 🔴 8 ONVOORSTELBARE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch voordelig is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Tuinafval

Selecteer uit het ruimste assortiment containers en bestel de ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de rest container gooi je al het niet onrecyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in de het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen die binnen bedrijven ontstaan. Deze stromen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dit is goed voor de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd dient worden. Je vindt alle prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Huren Tuinafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Container Huren Tuinafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen die omvang het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Huren Tuinafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Container Huren Tuinafval

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij het container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijdstip bij voor de bak legen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.