Container Huren Voor Alle Soorten Afval ➡️ 7 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Voor Alle Soorten Afval

Kies bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden vaak gescheiden ingezameld worden. Dit is goed voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal eventueel restafval over. In het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval die je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoe vaak de de container container ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Container Huren Voor Alle Soorten Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Huren Voor Alle Soorten Afval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen wat maat het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je later geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Huren Voor Alle Soorten Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Container Huren Voor Alle Soorten Afval

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het door het ruimte en massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons de container komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel kracht om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd langs voor het container te ledigen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.