Container Huren Waalwijk 🔴 8 VREEMDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Waalwijk

Kies uit van het grootste ruimste aanbod containers en bestel de het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afval welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren beschikken wij de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen meestal gescheiden ingezameld worden. Het is verbeterd betreffende de milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog dit afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de het container gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld producten nogmaals te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container container geledigd moet worden geraken. U ontdekt elke tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Container Huren Waalwijk:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Container Huren Waalwijk

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten die omvang het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of regulier een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Huren Waalwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Container Huren Waalwijk

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van één container van 240 liter en van 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Als de papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd bij om de container ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun jij het papieren in de container gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.