Container Met Restafval ➡️ 15 VERBAZENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Met Restafval

Kies bij het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop het beste container voor je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis binnen het container. Tevens voor PMD sorteren bezitten wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen welke bij ondernemingen voortkomen. Dit stromen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Dit is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval ook sorteert, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat deze financieel voordelig is. Met afval dus veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven producten nogmaals te benutten als dat het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Met Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Met Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen wat grootte het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je later nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Met Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Container Met Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie uit één bak met 240 liters en van 900 liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe vaak wij de container komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er op één veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd bij om het bak te legen en het papier ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.