Container Puin ☑️ 9 SIMPELE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat het financieel gunstig is. Door vuil heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Puin

Kies uit bij het grootste gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare vuil dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas horen geen binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil eveneens scheidt, er zal altijd restafval blijven voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zal zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container container geleegd dient geraken. Jij ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Container Puin:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Container Puin

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je later niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Puin

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Container Puin

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de ruimte en massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak wij het container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies erin past. Als het papieren al binnen het container zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijd langs om het bak ledigen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.