Container Reinigen Almere ➡️ 15 OPMERKELIJKE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Reinigen Almere

Kies uit van de grootste aanbod rolcontainers en bestel de de ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de container werp je reeds het onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten passen geen in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd betreffende het natuur en het portemonnee.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Via vuil zo veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de afvalcontainer werp je al de niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt je elke tarieven op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Container Reinigen Almere:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Reinigen Almere

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Reinigen Almere

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Container Reinigen Almere

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de selectie van één bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies erin . Als de documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij voor de bak te ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kun jij de papieren in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.