Container Restafval Antwerpen ☑️ 7 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein toevallig te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Restafval Antwerpen

Kies uit het grootste ruimste aanbod containers en bestel de de beste container voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas horen niet binnen de rest container. Ook voor PMD sorteren beschikken we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die in firma’s ontstaan. Deze stromingen kunnen vaak apart opgehaald geraken. Het is beter voor de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer deze stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare vuil welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet in de de container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet zijn. Je vindt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Restafval Antwerpen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Container Restafval Antwerpen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen welke maat het perfect bij je past? Neem dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Restafval Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Container Restafval Antwerpen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw container op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit een container van 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het bak komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren al binnen de container zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip bij voor de container te legen en het papier plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.