Container Tuin ✔️ 15 LUCRATIEVE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Tuin

Kies uit uit de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste afvalcontainer voor je restvuil. In de rest afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Die stromen mogen meestal apart opgehaald zijn. Het is beter betreffende de milieu en de geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven voorkomen. Poog het afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door vuil heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de het container gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De tarieven van containers zijn hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt je ieder tarieven op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Tuin:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Container Tuin

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten wat maat het perfect bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze experts. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je later geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Tuin

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Container Tuin

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs voor de bak ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.