Container Verhuur Nijmegen ✔️ 12 LUCRATIEVE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Verhuur Nijmegen

Kies uit de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale container voor je overblijvend afval. In de de container werp je reeds het niet onrecyclebare afval welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen die in ondernemingen voortkomen. Deze stromingen kunnen meestal apart opgehaald zijn. Het is beter betreffende het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo min eventueel restafval over. In de restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel beschreven producten opnieuw te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geleegd moet zijn. Je vindt alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Verhuur Nijmegen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Container Verhuur Nijmegen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten die grootte het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Verhuur Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Container Verhuur Nijmegen

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie van één container van 240 liter en van 900 liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin past. Wanneer de documenten al in het container zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs voor de bak ledigen en de documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.