Container Voor Bedrijfsafval ☑️ 9 SCHOKKENDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Voor Bedrijfsafval

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dat is beter betreffende het milieu natuur en het portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval tevens scheidt, er zal er altijd restvuil aanwezig zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Via afval zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de het container werp je al het het onrecyclebare afval welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden worden. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Voor Bedrijfsafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Container Voor Bedrijfsafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen die maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Voor Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Container Voor Bedrijfsafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je je vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het door de volume en massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak met 240 liter en van 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet in de de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact erin past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip langs om de bak ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.