Container Voor Graszoden 🔴 3 MAKKELIJKE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit economisch gunstig is. Via vuil dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Voor Graszoden

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is beter voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In het container gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de containers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container geleegd dient worden. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Container Voor Graszoden:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Container Voor Graszoden

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen wat grootte het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een verschillende container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Voor Graszoden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Container Voor Graszoden

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door de ruimte en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasverval op ons. Jij hebt de selectie van één bak met 240 liter en met 900 liters. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin . Als de papieren al binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en de papier ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in het container gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.