Container Voor Oud Papier Waar Te Koop ᐅ 5 VERBORGEN WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Voor Oud Papier Waar Te Koop

Kies uit van de ruimste gamma rolcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken ons het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat telkens restvuil aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk restvuil over. In de de restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas horen geen in het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling vermeld artikelen weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van container alsook hoevaak de rolcontainer ontleegd moet worden. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Container Voor Oud Papier Waar Te Koop:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Voor Oud Papier Waar Te Koop

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen die omvang het perfect bij je past? Pak dan even contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Voor Oud Papier Waar Te Koop

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Container Voor Oud Papier Waar Te Koop

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak met 240 liter en met 900 liter. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kiest jij hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs voor het bak legen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun jij het papieren in de container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.