Container Voor Tegels ➡️ 7 BEWEZEN WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Door afval dus veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Voor Tegels

Selecteer van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het container gooi je je al de onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed aangaande het natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Met afval zo zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen het container gooi je al het het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld producten opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn hangt af van de het stroom van afval, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet zijn. U ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Container Voor Tegels:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Voor Tegels

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Voor Tegels

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Container Voor Tegels

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat het is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de volume en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit één container met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen . Als het papieren al in het bak zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd langs voor de bak legen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.