Containernederland.Nl ➡️ 11 OPZIENBARENDE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containernederland.Nl

Kies van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en de geldtas.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt toevallig te houden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door vuil heel veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de container gooi je je al het het onrecyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de container rolcontainer ontleegd moet worden. U vindt je ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Containernederland.Nl:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Containernederland.Nl

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen die maat het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier raak je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Containernederland.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Containernederland.Nl

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze van een container van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies erin . Als het documenten al in de container zitten, krijgt ze meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en het papier plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan je de documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.