Containeronline.Be Containerverhuur Sint-Niklaas 🔥 11 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom heel beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containeronline.Be Containerverhuur Sint-Niklaas

Kies van het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest container gooi je al de onrecyclebare afval welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen geen in de de container. Ook voor PMD scheiden hebben ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is beter voor het milieu en het geldbeugel.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over. In de afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten weer te benutten als het lukt.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de container afvalcontainer geledigd dient worden. Jij vindt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Containeronline.Be Containerverhuur Sint-Niklaas:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Containeronline.Be Containerverhuur Sint-Niklaas

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen welke grootte het goed bij je aansluit? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een verschillende bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Zo kom je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Containeronline.Be Containerverhuur Sint-Niklaas

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Containeronline.Be Containerverhuur Sint-Niklaas

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van een container met 240 liter en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin past. Als het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd bij om het container te ledigen en het papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.