Containerpark Maastricht 🔥 9 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerpark Maastricht

Selecteer van de grootste gamma afvalcontainers en bestel de ideale container voor je overblijvend afval. In het container gooi je al het het niet onrecyclebare vuil die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas horen niet thuis in het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen die in firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed voor het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven zijn. Poog het afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de container werp je al het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhangend van de de stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geleegd dient geraken. Jij vindt je alle tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Containerpark Maastricht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerpark Maastricht

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerpark Maastricht

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Containerpark Maastricht

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij de bak komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer het papieren al binnen het container zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal tijdstip langs voor de container te ledigen en de documenten plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun je de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.