Containers-Vermeersch.Be 🔴 3 OPMERKELIJKE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containers-Vermeersch.Be

Kies uit van de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de container werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten ons het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen welke in bedrijven vrijkomen. Die stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dit is verbeterd voor de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er altijd overblijvend afval blijven zijn. Tracht deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare vuil dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden als dat mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd moet worden. Jij ontdekt alle prijzen op de de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containers-Vermeersch.Be:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Containers-Vermeersch.Be

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen welke maat het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containers-Vermeersch.Be

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Containers-Vermeersch.Be

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw container bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier vaak wij het container komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies erin past. Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd langs voor de container te ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.