Containerverhuur Aalst 🔴 3 VERBORGEN FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Aalst

Selecteer bij het grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte container voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet in de het container. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de de container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de doel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte omvang van container alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd moet worden worden. Jij vindt alle tarieven op de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Aalst:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Aalst

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het beste bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer legen of standaard een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een verschillende container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Aalst

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Containerverhuur Aalst

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het door de volume en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij de bak komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het documenten al binnen het container zitten, krijgt zij nog in . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd langs om de bak te legen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.