Containerverhuur Amersfoort ➡️ 10 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Amersfoort

Selecteer van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in het restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke bij bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er gaat steeds restafval voortdurend zijn. Probeer dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen vuil welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen weer te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de container en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer ontleegd dient zijn. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Amersfoort:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Amersfoort

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten die grootte het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Amersfoort

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je afval ook goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Amersfoort

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek staan. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit één container met 240 liter en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier frequent ons de bak komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies erin . Als de documenten al in de bak zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd langs voor de bak te ledigen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.