Containerverhuur Brussel ✔️ 9 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Brussel

Selecteer uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het ideale container voor je restvuil. In de de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet in de de rest container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen welke in firma’s ontstaan. Deze afvalstromen mogen dikwijls apart ingezameld zijn. Dat is verbeterd betreffende de milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens sorteert, er gaat steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afval dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de rest afvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet in de de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven goederen opnieuw te benutten indien dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container ontleegd moet worden. Jij vindt je elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Brussel:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Brussel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen die omvang het beste bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je later niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Brussel

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Brussel

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door de volume en ook gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container met 240 liter en ook met 900 liter. Er is is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact erin . Wanneer de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal tijdstip bij voor het bak te ledigen en de documenten ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container via de truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.